De Whitepaper van E Scooter Specialist

Ontdek 7 essentiële tips voor het rijden op uw elektrische motor/scooter met de gratis Whitepaper van E Scooter Specialist.

Met deze PDF krijg je toegang tot uitgebreide informatie over elektrische (motor) scooters, waaronder:

  • In de gratis PDF ontdek je de 7 belangrijkste feiten die je moet weten over elektrische (motor) scooters in 2023
  • Leer over de voordelen van elektrische scooters, zoals hun efficiëntie, lage onderhoudskosten en milieuvriendelijkheid.
  • De voordelen van elektrische motors en scooters ten opzichte van benzine scooters en andere vormen van vervoer.
  • De milieuvoordelen van elektrische scooters en hun rol in het verminderen van de CO2-uitstoot.
  • Praktische tips voor het gebruik en onderhoud van uw elektrische (motor) scooter. Hulp bij het kiezen van de elektrische scooter die bij jou past.
  • Een weloverwogen beslissing nemen bij de aanschaf van uw eigen elektrische scooter.
  • Krijg inzicht in de nieuwste trends en statistieken op het gebied van elektrische scooters in Nederland.
Download Gratis PDF

Netto Guillaume Zorg uit Amsterdam

Goede klantvriendelijke service

Jan M. uit Drempt

Contact verliep prima en de kleine onvolkomenheden aan de motor werden snel verholpen. Rijdt als een zonnetje! Thanks man.

Piet T. (en dochter) uit 's Hertogenbosch

Je hebt een goed bedrijf en dat vertel ik ook rond 💪 👍 

Peter van D. uit Zaandam

Goede prijs en deze man komt zijn afspraken na

Ontdek alles wat je moet weten over elektrische scooters en motoren in 2023

“Maak vandaag nog gebruik van onze werkwijze die we toepassen zodat jij de scooter/motor kan vinden die bij jou past!"

Over de auteur

“Mens en machine op z'n best!”

Mijn naam is Bas Bakker. Eigenaar van E Scooter Specialist. Dagelijks ben ik bezig met elektrische scooters en heb ik ook vaak contact met andere dealers en importeurs. Vanuit deze ervaring kan ik je precies vertellen welke elektrische scooter past bij jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een bezorg scooter voor je bedrijf, of een chopper om heerlijk te cruisen, of een motor voor woon werk verkeer, bij E Scooter Specialist ben je aan het juiste adres! 

Download onze gratis whitepaper en ontdek waarom elektrische scooters/motoren de toekomst zijn van vervoer. Laat ons u helpen om uw reis naar een duurzamer en efficiënter leven te beginnen.

Bovendien krijgt u toegang tot de nieuwste statistieken en onderzoeksgegevens met betrekking tot de populariteit en voordelen van elektrische scooters in Nederland. In 2022 alleen al zijn meer dan 103.500 elektrische scooters verkocht in Nederland, een stijging van 25% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Duidelijke info. Zeer klantgericht. Heel goede aflever- en naservice gehad. Een duidelijke aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een EV oplossing in scooter of motorfiets. De NewBot Storm S is een geweldige motorfiets met goede rijeigenschappen. Mooi afgewerkt en de volwaardige look en feel van een zware motorfiets. Aangename zithouding die uitnodigt om uitstapjes te doen. Ook vermogen is meer dan goed om vlot in het verkeer te bewegen en een echte moto ervaring te beleven. Kortom een aanrader, zelfs voor ervaren rijders.

Yves M. uit Heers (België) 

Klaar om je te verdiepen in welke elektrische scooter/motor bij jou past?